Gå direkte til innhold

De regionale forskningsfondene skal mobilisere til økt FoU-innsats og styrke forskning for regional innovasjon og utvikling. Norge er delt i syv fondsregioner. Dette er deres felles nettsider. Lenker til hver enkelt regions sider finner du i spalten lengst til høyre.

Mer om reformen med regionale forskningsfond

Nyheter

 • Regionale forsknignsfonds årskonferanse 2016 i Trondheim

  Omstilling og mobilisering til forskning og innovasjon var viktige tema under årskonferansen som ble holdt 1. og 2. juni.

 • "Research Europe" om RFF og fellesutlysninger

  Research Europe intervjuet Mads Skjelstad, Forskningsrådet og Kjell Øygarden, RFF Hovedstaden om Regionale forskningsfond og 15%-potten i magasinets april-utgave.

 • VRI Finnmark

  Verdensvante landkrabber lever kongelig

  Det kan synes som et utslag av kaosteori at et lite VRI forprosjekt i Bugøynes i Finnmark er med å gi støtet til 3 nye arbeidsplasser i jordbrukskommunen Nes i Akershus. Men mye må ha vært på gang og spilt sammen når Norway King Crab kunne åpne sitt krabbehotell på industriområdet med det treffende navn Herbergåsen tirsdag 25. august. Dobbeltside­oppslag i Dagens næringsliv samme dag, fiskeriministeren som står for åpningen og innslag på Dagsrevyen om kvelden vitner om at dette ikke er hverdagskost i norsk sjømatnæring.

Flere nyheter

Kalender