Forskningsrådets nettsider benytter seg av informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse av nettstedet.
Ved å lukke denne meldingen, samtykker du i vårt bruk av informasjonskapsler. Personvernerklæringen finner du her.
Lukk påminnelse
Gå direkte til innhold

RFF Agder og KS Agder har ansatt kompetansemegler for offentlig sektor

Christiane Marie Ødegård begynner den 1. august i en 50 % prosjektstilling som kompetansemegler for kommunal sektor. Stillingen er etablert gjennom et samarbeid mellom RFF Agder og KS Agder. Hovedformålet med kompetansemegling er å sette i gang forskningsprosjekter som har potensial for økt innovasjon og verdiskaping i offentlig sektor gjennom tettere samarbeid med FoU-miljø.

Arbeidsoppgaver:

Kompetansemeglerens viktigste oppgaver er å:

-  kontakte kommuner / kommunale virksomheter på Agder for å kartlegge hva slags behov kommunen/virksomheten har for forskning.

- koble kommunen/virksomheten opp mot forskere som kan gjennomføre prosjektet.

- hjelpe kommunen/virksomheten til å konkretisere et prosjekt, og bistå med å søke om midler til prosjektet.
 

Bakgrunn:

Christiane Marie Ødegård Christiane Marie Ødegård er 31 år og kommer fra Kunnskapsdepartementet, hvor hun har jobbet med utdanningskvalitet i høyere utdanning. Hun har også bakgrunn som programkoordinator i Kirkens Nødhjelp, adjunkt med opprykk på St Sunniva ungdomsskole og forskerassistent på Økonomisk institutt på Universitetet i Oslo. Hun har en mastergrad i samfunnsøkonomi fra UiO, praktisk pedagogisk utdanning, og har ellers deltatt i Erasmus utveksling i Frankrike.
 

Velkommen til Christiane!

 

Christiane vil ha arbeidssted både i RFF Agder-sekretariatet (Aust-Agder fylkeskommune) og hos KS Agder, men først og fremst vil hun være ute hos kommuner for å hjelpe dem med å sette i gang forskningsprosjekter.

Vi gleder oss til å ønske Christiane velkommen i august, og vi håper mange kommuner/kommunale virksomheter vil benytte anledningen til å få bistand til å etablere gode prosjekter i offentlig sektor.

Her får du kontakt med Christiane:

E-post: Christiane.Marie.Odegard@austagderfk.no

Mobil: 909 37 718

 

Skrevet av:
Bodil Slettebø Lindestad
Publisert:
16.06.2015
Sist oppdatert:
13.09.2016