Utlysninger og frister i RFF Trøndelag høsten 2023

I høst lyser Regionalt forskningsfond Trøndelag ut regionale kvalifiseringsprosjekt for næringsliv og kommunale virksomheter med søknadsfrist 5. oktober. Utlysningen har en ramme på 6 millioner kroner.

Målgruppen for utlysningen er små og mellomstore bedrifter, bedriftsnettverk og kommuner. Prosjektene skal gjennomføres i samarbeid med FoU-miljø og andre relevante aktører, og bidra til innovasjon og fornying.

Aktuelle tema

Evnen til innovasjon er avgjørende for økonomisk vekst, konkurransedyktighet og bærekraftig omstilling. Det kan være i form av nye eller vesentlig forbedrede produkter, tjenester, prosesser, forretningsmodeller eller organisasjonsformer.

Utlysningen følger prioriteringene i Verdisakapingsstrategien til Trøndelag. Det betyr at prosjektene må falle inn under ett av følgende satsingsområder; bioøkonomi, teknologi, opplevelser, offentlig sektor eller samisk.

Det legges vekt på at næringslivet og kommunene er problemeier og at forskningsinnsatsens skal bidra til å løse deres utfordringer og behov. FoU-miljøer i regionen kan stå som søker på vegne av virksomhetene.

Tilgjengelige midler

Et prosjekt kan søke om inntil kr 500 000,- i støtte, hvilket betyr at fondet kan støtte 12-14 prosjekter i regionen. Støtten skal gå til å dekke kjøp av FoU-tjenester og til å dekke FoU-aktiviteter som virksomheten selv utfører. Det stilles krav om 50 % egeninnsats fra næringsliv og/eller kommuner. Dette kan være lønnede timer og/eller kontanter.

Gå til utlysningen her:

Regional kvalifiseringsstøtte for næringsliv og kommunale virksomheter

Prosjekter vi har finansiert:

Oversikt over prosjekter som har fått finansiering i DistriktForsk og Regionalt forskningsfond

Meldinger ved utskriftstidspunkt 3. juli 2024, kl. 05.37 CEST

Det ble ikke vist noen globale meldinger eller andre viktige meldinger da dette dokumentet ble skrevet ut.