Søkerseminar innovasjonsprosjekter

RFF Oslo lyser ut 15 millioner til Regionale innovasjonsprosjekter. 24. og 25.mai inviterte vi til søkerseminarer. Presentasjonene fra seminarene deler vi her.

RFF Oslo har lyst ut 15 millioner kroner til Regionale innovasjonsprosjekter . Regionale innovasjonsprosjekter er fondets hovedprosjekter, og søknadsfrist i 2022 er 21. september kl 13. 

På søkerseminarene gikkvi gjennom utlysningene, krav til søknader, partnerskap, finansiering m.m., og erfaringer fra andre som har fått slik støtte. Det var anledning til å stille spørsmål, og du kan avtale rådgiving med en kompetansemegler. 

Innovasjonsprosjekter for næringsliv

Regionale innovasjonsprosjekter for næringsliv er bedriftsledede prosjekter med omfattende innhold av forskning og utvikling. RFF Oslos prosjektstøtte skal bidra til å styrke næringslivet for å møte langsiktige utfordringer, grønn omstilling og bærekraft og utvikle næringer der Oslo har særlige fortrinn.

Bedriftene som får støtte de må ha økonomi og ressurser til å ha ansvar for et FoU prosjekt med budsjett på 2-4 millioner kroner. 

Les utlysningen for næringsliv her

Innovasjonsprosjekter for offentlig sektor

Det er Oslo kommunes egne foretak, etater og selskaper, Statlige foretak med forretningsadresse i Oslo som kan søke støtte til innovasjonsprosjekt i offentlig sektor. Prosjektene som får støtte skal  bidra til at offentlig sektor innoverer tjenester, infrastruktur og forvaltning på en bærekraftig, systematisk og effektiv måte.Deltagerne må ha en innovasjonside som krever forskning for å realiseres, og organisasjonen som søker må ha økonomi og ressurser til å ha ansvar for et FoU prosjekt med budsjett på 2-6 millioner kroner.

Les utlysningen for offentlig sektor her

Du finner program og presentasjoner fra seminarene i spalten til høyre på denne siden. 

 

Meldinger ved utskriftstidspunkt 3. juli 2024, kl. 05.47 CEST

Det ble ikke vist noen globale meldinger eller andre viktige meldinger da dette dokumentet ble skrevet ut.